Yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en muvafık hediye politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne bapların yüzı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mahir olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme zifoslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir Yangın kapısı firması şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

 Bu yazgıda yangın çışitalarından veya yangın çıkış baplarından bahsettiğimizde NİHAİ yangın çıkışlarına atıfta bulunuyoruz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

ölçünlü ve sertifikasyonlara şayan olarak bünyelmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği genel anlamda ses ve ısı yalıtımına yakışır evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla birlikte istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık katkısızlanır.

Yangın kapıları binanın farklı bölgeleri ortada yangının yayılmasını önlemekte yardımcı olur. Yangın bapları yangın esnasında insanoğluın hayatlarını kurtarır ve yaşam ile ölüm arasında enikonu bir çizgi olabilir.

Olası bir yangın felaketine karşı her dakika hazırlıklı yetişmek gerekir. Bu durumda birinci sınıf bir ürün almak her ahit insanoğluın can ve finans emniyetliğini gözetmek namına elan mantıklıdır. şirket olarak ürettiğimiz yangın baplarında insanoğluı soylu erki olarak sıkıntı duruma sokmamak dâhilin kalite ve maliyet hesaplamalarını adil bir şekilde örgüyoruz.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page